Kæmpesejr i Holdskak

<p>Spændingen tager til i vores række i Holdturneringen (A-rækken). Før 6. og næstsidste runde lå Fredensborg og Allerød lige på brætpoint omend Allerød havde et matchpoint mere end Fredensborg.</p>
<p>Mandag lykkedes det så Allerød at slå Espergærde med 7½-½ og lagde sig derfor suverænt i spidsen. Det så ud til at være en umulig opgave for Fredensborg at udligne med vores kamp imod Solrød som fandt sted Onsdag aften (22.feb). I løbet af aftenen så det lidt sort ud helt frem til en time før afslutning lignede det mere en 5-3 eller 6-2 sejr og at vi dermed var nogle point bagud i gruppen.</p>
<p>Men til sidst vendte alle kampe til Fredensborgs fordel og da røgen havde lagt sig kunne vi konstatere at vi havde slået Solrød med de magiske cifre 7½-½ og dermed igen opnåede ligestilling imod Allerød.</p>
<p>Så alt er lagt frem til en gyserafslutning i 7 og sidste runde , hvor Allerød skal møde Helsingør og vi skal møde Sjælsø. Vi slog Helsingør 5-3 og Allerød slog Sjælsø 5-3 og indbyrdes vandt helsingør imod Sjælsø med 4½-3½. Så alt kan ske i sidste runde og selvom Allerød har en lille fordel med deres Matchpoint som betyder at vi skal vinde med ½ brætpoint mere så har vi bestemt chancen for at vinde gruppen og rykke op og under alle omstændigheder er der lagt op til en spændende afslutning i gruppen.</p>
<p>(Partierne fra drømmesejren kommer på i løbet af weekenden.)</p>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *