Holdkamp d. 8. december 2010

<p>Fredensborg-Humlebæk vandt sin 3 holdkamp med cifrene 5½-1½.</p>
<p>Desværre kunne vi ikke stille fuldtalligt op, så vi mødte kun med 7 mand og tabte unde kamp på 8. brættet. Niels modstander mødte ikke frem så Niels vandt uden kamp, ikke lige det man mest ønsker når man kører hele vejen til Solrød.</p>
<p>Vi var overratet i forhold til modstanderen og det vist sig også hurtig på de enkelte brætter. Ib kom lidt i klemme med en bonde mindre og valgte klogeligt en remis. Kim Alexs modstander satte en officer i slag og efter nogle få flere træk yderligere en officer så det var en smal sag at køre gevinsten hjem. Bo spillede en fint parti og vandt på bræt nr. 1. Jørgen spillede et flot parti og endte med 2 dronninger og fik lov til at sætte mat.</p>
<p>Torben kom lidt i klemme i midtspillet, kom ud  i et slutspil med en lille fordel som han dog kørte sikkert hjem og sejren var i hus.</p>
<p>Størst drama var der om Bents parti, Bent spillede det pænt og stod suverænt, hans modstandre prøvede at fuske lidt og i det afgørende øjeblik da Bent kunne vinde et rent tårn og få dronningafbytning og gevinststilling valgte han desværre forkert fordi han</p>
<p>han troede at der var en endnu flottere og hurtigere gevinst, men desværre gav det lige modstanderen det ekstra tempo som han udnyttede godt og Bent tabte desværre. Ærgerligt efter et flot spil at tabe på denne måde.</p>
<p><a href=”index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=52:holdkamp-3-runde&amp;catid=30:partilister&amp;Itemid=54″>Se partierne her på siden</a>.</p>
<p> </p><p>Fredensborg-Humlebæk vandt sin 3 holdkamp med cifrene 5½-1½.</p>
<p>Desværre kunne vi ikke stille fuldtalligt op, så vi mødte kun med 7 mand og tabte unde kamp på 8. brættet. Niels modstander mødte ikke frem så Niels vandt uden kamp, ikke lige det man mest ønsker når man kører hele vejen til Solrød.</p>
<p>Vi var overratet i forhold til modstanderen og det vist sig også hurtig på de enkelte brætter. Ib kom lidt i klemme med en bonde mindre og valgte klogeligt en remis. Kim Alexs modstander satte en officer i slag og efter nogle få flere træk yderligere en officer så det var en smal sag at køre gevinsten hjem. Bo spillede en fint parti og vandt på bræt nr. 1. Jørgen spillede et flot parti og endte med 2 dronninger og fik lov til at sætte mat.</p>
<p>Torben kom lidt i klemme i midtspillet, kom ud  i et slutspil med en lille fordel som han dog kørte sikkert hjem og sejren var i hus.</p>
<p>Størst drama var der om Bents parti, Bent spillede det pænt og stod suverænt, hans modstandre prøvede at fuske lidt og i det afgørende øjeblik da Bent kunne vinde et rent tårn og få dronningafbytning og gevinststilling valgte han desværre forkert fordi han</p>
<p>han troede at der var en endnu flottere og hurtigere gevinst, men desværre gav det lige modstanderen det ekstra tempo som han udnyttede godt og Bent tabte desværre. Ærgerligt efter et flot spil at tabe på denne måde.</p>
<p><a href=”index.php?option=com_content&amp;view=article&amp;id=52:holdkamp-3-runde&amp;catid=30:partilister&amp;Itemid=54″>Se partierne her på siden</a>.</p>
<p> </p>

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *