Nedlukning fortsætter

Som bekendt er der endnu ikke åbnet for samfundet generelt og desværre heller ikke for skakklubben.

Vi håber at vi måske kan nå at spille lidt i april , maj og måske holde åbent i løbet af sommeren, men foreløbig afventer vi udviklingen og vaccinerne.

For ikke helt at glemme skakspillet kan vi genopfriske en lille skakhistore fra for ca. 100 år siden.
Her spillede Englands flere gange statsminister Bonar Law med i en turnering i Edinburg, hvor han med et fejltræk tabte turneringens korteste parti. Reglerne dengang var dog en lille smule anderledes , således var der en regel om at hvis man lavede et ulovlig træk, så skulle man istedet flytte et straftræk med kongen !

Så partiet gik som følger : 1. e4, d5 2. exd5 , Dxd5 3. her kom fejlen så, angiveligt fordi han var ved at stoppe sin pibe så trak han med venstre hånd lidt noncelant Sb1-b3 , det kan man som bekendt ikke, så han blev istedet dømt til at flytte Kongen og det eneste træk med den var 3. Ke2 og sort kunne svare med 3-, De4 Mat !!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *