Kim Alex blev klubmester

Sidte runde i klubturneringen blev som ventet en gyser.

Ib kunne relativ hurtigt konstatere at han havde vundet uden kamp og det lagde yderligere press på Bent og Kim der begge havde sort imod Torsten og Torben.
Torsten fik dog hurtigt bragt sig ud i vanskeligheder og istedet for at bytte 2 lette for et tårn og en bonde, valgte han at komplicere tingene. Bent holdt dog vanen tro hovedet koldt, vandt partiet og lagde sig dermed i spidsen af turneringen.
Det lagde således det maksimale press på Kim Alex , der skulle vinde for at holde trit. Torben spillede en aggressiv åbning og prøvede en angrebsvariant imod Pirc. Han fik dronning ned på g7 og prøvede at lægge press på f7 og e7.
Det var dog en variant som Kim kendte og følte sig tryg ved og efter en lang kamp frem og tilbage prøvede Torben at bytte 2 springere imod et tårn. Desværre for ham mistede han også en bonde i farten og herefter kunne Kim afvikle til gevinst.
Bo vandt en sikker sejr over Søren.
Kim og Bent endte begge på 5½ point , men Kim endte med korrekton på 23 hvor Bent måtte nøjes med 22½ og Kim kan således erklæres for klubmester i 2019.
Det var ærgerligt for Ib , der spillede en flot turnering, men desværre havde en remis for meget.
Bo endte flot på en 4. plads i sin første turnering i mange år, mens Torsten skuffede lidt på en 7. plads.

Både Niclas , Lucas og Erik kan være tilfredse med deres resultat og specielt Niclas med 4 point og en 6. plads gjorde det godt.
Søren fik ikke maksimalt ud af hans partier, men fik samlet sig god erfaring sammen og havde flere gode stillinger undervejs, så det lover godt for fremtiden.

Men alt i alt en god turnering med mange fine kampe og et tæt resultat der let kunne have fået en andet udfald.
Så igen har vi vist at vi ligger meget tæt i styrke og det kun lige er dagsformen der afgør de enkelte partier.
Vi holder nu påske , men mødes igen d. 29.april.

http://turnering.skak.dk/TournamentActive/Details?tourId=25618&groupId=6241&curtab=tour-table


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *