Svag start på Holdkampene

Årest første holdkamp imod Helsingør 2 endte 3-5.
Se resultat her Mesterrækken

Vi havde 3 afbud til første kamp og kunne kun finde 2 reserver, så vi startede med kun 7 mand til den første kamp.

Torben startede aggressivt men fik overspillet sin stilling og tabte.
Erik mødte stærk modstand på 7. brættet og måtte også ned. Stig fik en stilling som ikke bekom ham vel og han tog en forsigtig remis. Kim var angst for at tabe og fik gravet sig ned i en grøft , selvom der var masser af muligheder for et befriende b5 afstod han og var så presset så han stod til tab. Modstanderen fik dog lavet en fejl så Kim kunne afvikle til remis.
Ib stod fint men gik fejl i en kritisk stilling og måtte lidt utilfredstillende indkassere et nederlag.
Torsten havde et yoyo parti, han kom godt fra start og stod til gevinst. han fik dog lavet en fejl så han istedet stod til nederlag, i desparation prøvede at han få evig skak og da modstanderen prøvede at afstå, endte han istedet med at tabe sin dronning og Torsten kunne indkassere en gevinst.
Claes stod fint og havde et vundet slutspil, han fejlede dog og endte istedet med at stå i en tabsstilling.

Hvid er i trækket og imod 52. f6 ! har Claes ikke mange chancer, heldigvis valgte hvid at spille 52. Lb3 som bare er direkte i slag. Claes vandt let og vi endte lidt heldigt med et nederlag på 3-5.
Så desværre en skidt start på en ny sæson, men med et svækket hold i forhold til sidste sæson, med 3 afbud og kun 7 mand må vi være tilfredse med en lille nederlag.
Forhåbentlig er det den eneste gang at vi kun stiller med 7 mand !

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *